Logo moons.io - wij bouwen duurzame websites

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van WordPress 6.2?

WordPress 6.2 heeft een schat aan nieuwe en verbeterde functies die je website-ervaring naar een hoger niveau tillen. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Vernieuwde Site Editor: Deze bijgewerkte interface biedt je meer controle over je site-editing ervaring. Je kunt volledige previews van je sjablonen en sjabloononderdelen verkennen, en dan vanuit waar je maar wilt aan de slag gaan met het bewerken van je site.
  • Verbeterd Navigatieblok: Een nieuwe sidebar-ervaring maakt het eenvoudiger om de navigatie van je site te bewerken. Je kunt menu-items sneller toevoegen, verwijderen en herschikken, hoe complex je menu's ook zijn.
  • Soepelere Block Inserter-ervaring: Een vernieuwd ontwerp biedt je meer zichtbaarheid en gemakkelijkere toegang tot de content die je nodig hebt. Gebruik het Media-tabblad om snel content van je bestaande Media Library te slepen en neer te zetten.
  • Nieuwe headers en footers voor block-thema's: Ontdek een nieuwe collectie van header- en footerpatronen. Gebruik ze met elk block-thema als een snelle, hoogwaardige uitgangspunt voor de sjablonen van je site.
  • Openverse-integratie: De bibliotheek van Openverse catalogiseert meer dan 600 miljoen gratis, openlijk gelicentieerde stockafbeeldingen en audio, en is nu direct geïntegreerd in de Editor.
Wordpress