Logo moons.io - wij bouwen duurzame websites

Duurzame Wordpress websites, gemaakt om te converteren.

Je bent op zoek naar een nieuwe Wordpress website én vindt duurzaamheid belangrijk? Tof! Dan loop je al een flinke stap voor op veel ondernemers. Zullen we samen zorgen voor meer impact voor je business en minder impact op het milieu?

Google vriendelijk & razendsnel

Altijd op maat gemaakt

Veel duurzamer dan de standaard

Wij bouwen moderne, duurzame websites - concept website komt tot levenWij bouwen moderne, duurzame websites - concept website komt tot levenWij bouwen moderne, duurzame websites - concept website komt tot levenWij bouwen moderne, duurzame websites - concept website komt tot leven

Een website van moons.io in 6 stappen

1. Kennismaking & briefing

In een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we uitgebreid wat je wensen zijn. Wij maken op basis van het gesprek een voorstel waar jij een go op kunt geven.

2. Design maken (tijdelijk met gratis proefdesign!)

De stijl van je toekomstige website moet natuurlijk helemaal bij jou of jouw bedrijf passen. Zodra de opdracht doorgaat, maak ik daarom eerst een gratis proefdesign voor je, gebaseerd op jouw wensen en behoeften.

3. Design goedgekeurd? Dan gaan wij alles bouwen

We maken ieder component op maat en combineren deze tot geoptimaliseerde pagina's. willen maken.

We zorgen ervoor dat alle bouwstenen flexibel zijn in te zetten, zodat je deze zelf kunt toevoegen waar je wilt mocht je later zelf pagina's.

4. Website vullen met content

Om er zeker van te zijn dat de website picobello wordt opgeleverd, voorzien wij alle pagina's van content. Uiteraard laten we jou ook zien hoe dit werkt.

5. Geavanceerce SEO voor meer bezoekers

Wij zorgen ervoor dat alle basisfactoren voor een vindbare website op orde zijn. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of jouw website wel gaat scoren in Google.

Alles van meta data tot structured data (schema) en het optimaliseren van voice search komt aan bod.

6. Optimaliseren & beveiligen

De laatste stap is het optimaliseren van de website. We doen verschillende metingen om zo de snelheid van de website aan te scherpen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website goed is beveiligd.

Toe aan een nieuwe website?

Ben jij op zoek naar een nieuwe website? Van onepagers tot complexe geautomatiseerde webshops, moons.io staat voor je klaar jou te laten shinen met een Wordpress website op maat. ✨

Een sprekend design dat perfect bij jouw bedrijf past en jaren meegaat.

SEO vriendelijk, klaar om in Google gevonden te worden.

Eenvoudig zelf content aanpassen of contentbeheer aan ons uitbesteden.

Ik wil een duurzame website

Recente projecten

Wordpress websites met zorg gemaakt.

Volledig maatwerk

Geen standaard Wordpress templates! Wij bouwen een Wordpress thema op maat. Alle bouwstenen en functionaliteiten bouwen we in jouw thema. Zo houden we code schoon.

Duurzaam ontwikkeld

Tot 14x minder CO2 uitstoot dan een gemiddelde website.

Volledig geoptimaliseerd voor Google (SEO)

Alles van de basis tot technisch SEO wordt meegenomen zodat jij klaar bent om te scoren.

Razendsnel & superlicht

Afbeeldingen, Code, Caching, Processen & meer worden altijd geoptimaliseerd met geavanceerde technieken. Zo voldoet de website gegarandeerd aan Google's Core Web Vitals.

Mobile first & responsive

Vanuit mobiel opgebouwd naar grotere schermen. Wij zorgen voor de perfecte weergave voor ieder scherm.

De beste landingspagina's

Gefintuned voor jouw specifieke doeleinden.

Marketing machine

Conversiegericht en met marketing-automation integraties, mits je dat wilt. We helpen je met de perfecte landingspagina's.

Integratie met de beste plugins

Alleen de plugins die het beste presteren en die bijdragen aan de optimalisatie van jouw website.

Goed beveiligd

Van SSL tot 2FA en een verborgen login omgeving. Wij zorgen voor een veilige Wordpress omgeving.

Jouw nieuwe Wordpress website, maar veel duurzamer dan de standaard

Veel websites zijn onnodig zwaar. Volgepropt met functionaliteiten waar de website-eigenaar niks (meer) mee doet of kan. Geen wonder dat internetservers energie slurpen. Dat moest anders, vond ik. Samen met andere experts trek ik WordPress uit elkaar om het in stukjes weer op te bouwen. Kies je voor een website van moons.io, dan kies je voor een razendsnelle, lichte website die veel duurzamer is dan andere websites. Bijkomend voordeel: Google beloont snelle websites met een hogere ranking!

Ik wil een duurzame website

Waarom kiezen voor Wordpress?

Wordpress is niet voor niets het meest gebruikte Content Management Systemen (CMS). Het is voor jou eenvoudig om je website te beheren en het biedt ons als developers eindeloze mogelijkheden om door te ontwikkelen. Wij halen Wordpress stukje voor stukje uit elkaar en bouwen het zorgvuldig op, speciaal voor jou met jouw wensen.

Conceptafbeelding van de nieuwe admin omgeving van Wordpress

Gebruiksvriendelijk

Wordpress biedt voor zowel jou als ons de mogelijkheid om eenvoudig content te beheren binnen je website. Alles van teksten & afbeeldingen wijzigen tot het aanmaken van nieuwe pagina's en blogs doe je in een handomdraai.

Geoptimaliseerd

Wordpress laat zich goed optimaliseren. Wij zorgen voor schone code en razendsnelle + duurzame websites.

Schaalbaar

Dit betekent dat je je WordPress website gemakkelijk kunt opschalen naarmate je bedrijf groeit. Daarnaast is het mogelijk om extra berichttypen, een shop en meer toe te voegen wanneer je dat wilt.

Continue in ontwikkeling met grote community

Wordpress wordt continue verbeterd en geüpdatet door een grote community met ontwikkelaars. Daarmee is het een betrouwbaar platform waarvan de mogelijkheden blijven groeien.

Wij kennen het van binnen en buiten

Dag na dag werken wij in- en aan Wordpress. Ongeveer 80% van de websites die wij bouwen, bouwen wij met Wordpress en volledig op maat.

Conceptafbeelding van real-time samenwerken in een Wordpress pagina

Realtime samenwerken, revisies & meer

Werk vlekkeloos samen in pagina's, blogs, producten en andere berichttypen.

Coming soon!

Geweldige premium extensies beschikbaar

Er zijn talloze extensies (plugins) beschikbaar waarmee jouw website geoptimaliseerd kan worden. Zo gebruiken wij altijd Gravity Forms, Advanced Custom Fields, RankMath Pro en Smush Pro in alle websites voor een goede fundering.

Let op! Installeer zelf niet zomaar plugins, want ze kunnen je website ook breken.

Conceptafbeelding van een server - Altijd met duurzame hosting en onderhoud van moons.io

Altijd met duurzame hosting en onderhoud van moons.io

Jouw website moet altijd blijven werken, up-to-date zijn en natuurlijk zo duurzaam mogelijk zijn. Daarom verzorgen wij de hosting en updates van je website tegen een vast tarief per maand.

Hiervoor voeren wij alle reguliere Wordpress updates uit, houden we plugins draaiend en zorgen wij ervoor dat er altijd voldoende back-ups zijn voor het geval dat.

Antwoord op de meest veelgestelde vragen

Wat is een duurzame Wordpress website?

Een duurzame WordPress-website is een website die is ontwikkeld om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. Dat doen wij door alles te optimaliseren, van het proces tot de laatste regel code.

Wat kost een duurzame Wordpress website?

Een maatwerk Wordpress website maakt moons.io vanaf €2.500. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de functionaliteiten.

Hoelang duurt het voordat de website wordt opgeleverd?

De doorlooptijd van kennismaking tot oplevering is gemiddeld 8 weken. Dit is afhankelijk van de complexiteit van het project en de snelheid waarmee we samen kunnen schakelen.

Kunnen jullie voor ons de website- en content beheren?

Jazeker, dat doen we graag. Zo kun jij blijven focussen op wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Daarnaast zorgt moons.io ervoor dat de website er goed uit blijft zien en alles snel verwerkt wordt.

Doen jullie ook onderhoud - Wordpress, plugins en code updaten?

Zeker! Wij leveren iedere website op met een SLA, Service Level Aggreement. Met andere woorden: wij sluiten een overeenkomst waarbij wij maandelijks zorgen voor een geupdate omgeving. Zo waarborgen we de kwaliteit, snelheid en veiligheid van jouw website.

Hosten jullie de website ook?

Ja, wij hosten de website via duurzame hosting in samenwerking met Bitless en Leaf.Cloud. Zo kunnen wij het beste resultaat en de meeste duurzame hosting garanderen.